A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради

Заклади освіти громади отримали рекреаційні набори від Спілки "Громадські Ініціативи України"

Сільські і малі школи громади - Наумівський ліцей, Сядринський ліцей, Перелюбський ліцей та Забарівська гімназія отримали рекреаційні набори (ігровий і спортивний інвентар). Такі речі точно не будуть лежати без використання

10:56 15.11.2023

Опитування батьків щодо вакцинації дітей від кору

Повідомляємо, що Громадська спілка «Коаліція за вакцинацію» спільно з Громадською організацією «Батьки за вакцинацію» проводить коротке опитування батьків дітей від 2 до 17 років, з метою з’ясування причин, що завадили вакцинації дітей від кору.

12:10 27.09.2023

Про консультаційний центр

В умовах запровадженого на території України воєнного стану через повномасштабне вторгнення рф Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Дмитром Лубінцем продовжується здійснення парламентського контролю за додержанням прав і свобод людини й громадянина, зокрема дітей. З 24 лютого 2022 року Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (далі – Секретаріат Уповноваженого) майже кожного дня отримує інформацію щодо кількості загиблих та поранених українських дітей, депортації дітей з України. До Секретаріату Уповноваженого постійно надходять звернення громадян про допомогу. Найбільш поширені питання – це перетин державного кордону, отримання та продовження документів, що посвідчують особу, спілкування дитини з тим з батьків, хто перебуває в Україні, повернення дитини або сімей з дітьми на територію України, легалізація свідоцтва про народження дитини, заповнення заявок щодо отримання допомоги дітям, які зазнали травмувань внаслідок війни, отримання гуманітарної допомоги тощо. Для надання допомоги сім’ям з дітьми за принципом «єдиного вікна» на базі Секретаріату Уповноваженого створено Консультаційний центр, куди кожен може звернутися особисто. З метою врахування в роботі надаємо інформацію про діяльність Координаційного центру. Додаток

11:58 27.09.2023

Всеукраїнський STEM- тиждень

В рамках Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна- 2023» у квітні 2023 року відбувся Всеукраїнський STEM- тиждень. Досвідом проведення традиційного заходу «STEM- тиждень» поділився Корюківський ліцей №3.

10:03 12.05.2023

Онлайн - зустрічі з учасниками освітнього процесу різного віку про мінну безпеку

23-24 квітня у Наумівському ліцеї Корюківської міської ради  відбулися  пізнавальні онлайн - зустрічі з учасниками освітнього процесу різного віку про мінну безпеку. Спільно організовано та проведено: дирекцією Наумівського ліцею, фахівцем  відділу навчання  ризиками та взаємодії з питань протимінної діяльності Центру протимінної діяльності Ю.Вавричен, спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі О.Мірошниченко. 

17:10 24.03.2023

Інформаційно-просвітницький захід з домедичної допомоги

27 січня 2023 року було проведено інформаційно-просвітницький захід з домедичної допомоги для учасників освітнього процесу Корюківського ліцею №2 Корюківської міської ради. Захід провели радник голови Корюківської РВА, інструктор з тактичної медицини Денис Мостович та спеціаліст з безпеки в освітніх закладах ТГ Ольга Мірошниченко.

10:54 30.01.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень