A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради

Про консультаційний центр

Дата: 27.09.2023 11:58
Кількість переглядів: 16

В умовах запровадженого на території України воєнного стану через повномасштабне вторгнення рф Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Дмитром Лубінцем продовжується здійснення парламентського контролю за додержанням прав і свобод людини й громадянина, зокрема дітей.
З 24 лютого 2022 року Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (далі – Секретаріат Уповноваженого) майже кожного дня отримує інформацію щодо кількості загиблих та поранених українських дітей, депортації дітей з України.
До Секретаріату Уповноваженого постійно надходять звернення громадян про допомогу. Найбільш поширені питання – це перетин державного кордону, отримання та продовження документів, що посвідчують особу, спілкування дитини з тим з батьків, хто перебуває в Україні, повернення дитини або сімей з дітьми на територію України, легалізація свідоцтва про народження дитини, заповнення заявок щодо отримання допомоги дітям, які зазнали травмувань внаслідок війни, отримання гуманітарної допомоги тощо.
Для надання допомоги сім’ям з дітьми за принципом «єдиного вікна» на базі Секретаріату Уповноваженого створено Консультаційний центр, куди кожен може звернутися особисто. 
З метою врахування в роботі надаємо інформацію про діяльність Координаційного центру. 

Додаток

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень