A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради

Відкриття класу безпеки у Корюківському ліцеї №1

Дата: 28.03.2024 12:14
Кількість переглядів: 7

15 березня 2024 року у Корюківському ліцеї №1 Корюківської міської ради був відкритий клас безпеки. Це стало можливим завдяки співпраці з ГО "ІСТОК".

Клас безпеки – це всеукраїнський проект, метою якого є вивчення правил пожежної безпеки, мінної безпеки, цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайної ситуації, формування навичок домедичної допомоги. спрямований на підготовку учнів до неочікуваних небезпечних ситуацій.

На урочистому відкритті запрошені гості: начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради, представники Корюківського РВ ГУ ДСНС України у Чернігівській області, Корюківського РВ національної поліції України в Чернігівській області.

Клас безпеки розділений на кілька навчальних осередків та обладнаний інвентарем для домедичної допомоги, пожежної та мінної безпеки. Тут учні зможуть в теорії і на практиці в ігровій формі навчатися основ пожежної та протимінної безпеки, правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правил надання домедичної допомоги, а для школярів створене місце психологічного розвантаження.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень