A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради

Всеукраїнські спортивні змагання "Пліч-о-пліч Всеукраїнські учнівські ліги".

Дата: 22.01.2024 10:03
Кількість переглядів: 33

У КОРЮКІВСЬКІЙ  ГРОМАДІ СТАРТУВАЛИ СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ "ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ"

Спорт формує культуру оптимізму, культуру бадьорості. Не даремно незміним гаслом спортивної спільноти є "В здоровому тілі - здоровий дух". Зважаючи на ситуацію в країні, повітряні тривоги, відсутність можливості у деяких дітей здобувати освіту в школах очно, заняття спортом дуже важливі для всебічного розвитку. В 2024 році стартують Всеукраїнські спортивні змагання "Пліч-о-пліч Всеукраїнські учнівські ліги". Протягом 5 етапів змагань діти матимуть можливість продемонструвати свою майстерність у футзалі, волейболі, баскетболі та спортивному орієнтуванні.

У Корюківській громаді завершився перший етап спортивних змагань “Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги”, в якому взяли участь 165 вихованців закладів освіти громади із 7 освітніх закладів.

Учасники змагалися з футзалу, волейболу, баскетболу.

Організатори - представники відділу освіти - підбили проміжні результати, визначили переможців на рівні шкіл. Але головний результат змагань уже досягнутий - це масове залучення учнів і отже сприяння здоровому способу життя.

"Всеукраїнські шкільні ліги” проходять у п’ять етапів: на рівні шкіл - громад - районів - областей - і національний рівень.

На черзі територіальний етап змагань  (з 1-го лютого до 1-го квітня), на якому команди закладів загальної середньої освіти громади будуть боротись за право представляти Корюківщину на районному етапі змагань. Тож, це був лише початок, далі буде.

https://www.facebook.com/100017472675030/videos/2002801903425601?idorvanity=239521600387820


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень