A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради

Зустріч на тему «Жінки знайте свої права!»

Дата: 21.12.2023 12:19
Кількість переглядів: 29

В рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» у ЗДО №4 відбулася зустріч на тему «Жінки знайте свої права!»☝️, адже наразі велика кількість жертв насильства є саме жінки.

Під час зустрічі методист садочку Галина Скоробогата ознайомила присутніх з історією становлення прав жінок в Україні та світі; психолог Лариса Процел розповіла про різновиди та прояви домашнього насильства, соціальні та психологічні передумови його виникнення.

Також, на зустріч були запрошені:

🟠 фахівці із соціальної роботи Оксана Ермоленко і Таня Кокоша , які акцентували увагу на тому, що у зв’язку з війною в Україні домашнє насильство не втратило свою актуальність, і, кількість випадків вчинення насильства в українських родинах зростає. Фахівці розповіли про діяльність, яка проводиться в Корюківській громаді з метою запобігання та протидії домашньому насильству, надали інформацію як діяти та куди звертатися у випадках, якщо людина стала жертвою або свідком домашнього насильства.

🟠 старший інспектор з дотримання прав людини Ksenya Matiukha , яка детально розповіла присутнім про роботу поліції в сфері домашнього насильства, наголосивши, що домашнє насильство – це не особиста справа, а злочин, за який кривдник має нести відповідальність – адміністративну та кримінальну.

Дякуємо спеціалістам за співпрацю та цінну інформацію💛

✨Пам’ятаємо, що «Насильство - це хвороба, хвороба, яка шкодить усім, хто цим користується, незалежно від причини".

Кріс Хеджес


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень