A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради

Міський конкурс малюнків для дітей з особливими освітніми потребами «Я дитина! Я малюю!»

Дата: 02.12.2021 10:44
Кількість переглядів: 26

ПОЛОЖЕННЯ

про проведення міського конкурсу малюнків для дітей з особливими освітніми потребами «Я дитина! Я малюю!»

 

    Міський  конкурс малюнків для дітей з інвалідністю та особливими освітніми проблемами «Я дитина! Я малюю!» проводиться відповідно до міської програми роботи з обдарованою молоддю на 2019-2021 роки.

 Міський конкурс малюнків для дітей з інвалідністю та особливими освітніми проблемами «Я дитина! Я малюю!» проводиться з метою соціальної реабілітації дітей з інвалідністю та особливими освітніми проблемами, виявлення талановитих дітей, заохочення та розвиток їх творчих здібностей через організацію спеціальних заходів для таких дітей, привернення уваги суспільства до того, що діти з особливими потребами є самостійними особистостями, які мають свій погляд на світ, і здатні висловити його через творчість.

   Організатором міського конкурсу малюнків  «Я дитина! Я малюю!» є Відділ освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради.

  У    міському  конкурсі малюнків  «Я дитина! Я малюю!» беруть участь діти з інвалідністю та особливими освітніми проблемами від 3 до 18 років.

   Роботи оцінюються за такими віковими категоріями:

3-5 років;

6 – 8 років;

9-12 років;

13- 15 років;

16-18 років.

   На конкурс представляються малюнки на вільну тематику розміром  А-4. Малюнки можуть бути виконані на будь-якому матеріалі  і в довільній техніці малювання. Кожен учасник може представити не більше однієї роботи.  Малюнки можуть бути виконані за допомогою батьків і педагогів. 

  До Відділу освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради подаються тільки оригінали робіт до 10 грудня 2021 року.

  Переможці будуть нагороджені грамотами Відділу освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень