A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради

Відеоролик  «Ми – проти насильства»

Дата: 02.12.2021 10:31
Кількість переглядів: 44

Відповідно до листа Національної соціальної сервісної служби України                        від 25 листопада 2021 року  № 0000-0204-0/18532 «Про сприяння в розміщені відеоролика, який має статус соціальної реклами» інформуємо, що до основних завдань Нацсоцслужби з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі належить реалізація державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, зокрема  формування в українському суспільстві нульової толерантності до насильства та посилення готовності протидіяти його проявам.

          Починаючи з 2001 року у період з 25 листопада до 10 грудня в Україні проводиться широка інформаційна кампанія «16 днів проти насильства».

          В рамках проведення тематичних заходів, з метою привернення уваги та підвищення рівня обізнаності громадськості до проблеми вчинення насильства у   будь-яких його проявах створено  відеоролик  «Ми – проти насильства» (хронометражем 2 хв. 10 с.).

          Просимо забезпечити трансляцію даного відеоролику у закладах освіти на їх офіційних сайтах, веб сторінках  та  соціальних мережах.

         Посилання на відеоролик розміщено на сайті Нацсоцслужби https://nssu.gov.ua/domashnye-nasilstvo/inform_karta.  Посилання на відеоролик для завантаження  https://drive.google.com/file/d/1la749daWpHC_n5_A0ubb92V-UlwWG8jq/view.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень